MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Ledige stillinger

MOE Norge er under utvikling og vekst og søker nye kollegaer. Vi bygger opp et selvstendig multifaglig rådgivende miljø i Norge som en del av det nordiske konsernet MOE. Hovedkontoret til Moe i Norge ligger i Asker og vi vil i løpet av høsten 2017 åpne en ny avdeling i sentrum av Ski i Follo kommune.

Vårt arbeid med forsterkning og utvikling gir den erfarne den rette plattformen å utvikle karrieren sin fra. Samtidig har vi størrelsen og styrken til å gi den nyutdannede det faglige miljøet som en trygg start krever.

Om du er fra Norge, Danmark, Sverige, Island osv. er det opplagt å søke en stilling hos oss. Vi har som konsern kontorer i og ansatte fra flere land, og vi har det faglige miljøet som sikrer at du vil være trygg her.

Nedenfor finner du ledige stillinger. Matcher du ikke helt kriteriene her oppfordres du likevel til å søke hos oss da vi fortløpende har ledige stillinger, og høyst sannsynlig kan skreddersy en som passer til deg.

Synes du dette høres interessant ut er du mer enn velkommen til å ringe eller sende oss en e-post.

 

ERFAREN SIVILINGENIØR ELEKTRO

Vi søker en engasjert og initiativrik prosjektleder, som vil bidra til å videreutvikle den gode faglige kompetansen i avdelingen.

  TEKNISK BYGGELEDER

For å styrke vår posisjon innenfor byggeledelse og byggherrerådgivning på østlands-område, søker vi nå etter en byggeleder med erfaring fra elektro eller VVS.

 

VVS-INGENIØR

Vi søker en selvstendig medarbeider og tilbyr et utviklende faglig miljø i en solid teknisk avdeling.

 

VEGPLANLEGGER

Vi søker en engasjert og initiativrik vegplanlegger som kan bidra i utviklingen av samferdselsavdelingen.

I tillegg søker vi også andre typer rådgivende ingeniører:

 


Kontakt


Kontakt

 
Sune Wendelbo
Direktør 
+47 9073 1073
swe@moe-as.no

Uoppfordret søknad

Du er alltid velkommen til å sende en uoppfordret søknad til MOE.
Send din søknad til Sune Wendelboe
- se kontaktinformasjon.