MOE A/S - Kompetent og engageret rådgivning

Ledige stillinger

MOE er et stort og sterkt multifaglig rådgiverkonsern. I Norge er vi et par og tjue kollegaer, hvor vi sammen er med på en spennende reise som byr på faglig og geografisk utvikling videre. Det gir deg stor mulighet for å prege både din egen og firmaets utvikling.

Les mere


Det som skiller oss vesentlig fra andre bedrifter er, at vi kan bygge en karriere rundt dine kompetanser og ønsker, istedenfor at du skal passe inn i en allerede definert rolle.

Vi har i dag sterke og voksende miljøer innenfor VVS, energi, VA, elektro, automasjon, samferdsel og vei samt er i ferd med å bygge en sterk konstruksjonsavdeling. Målet på sikt er full tverrfaglighet og en enda sterkere geografisk dekning. I dag har vi to avdelinger, hovedkontoret i Asker, ca. 20 minutter fra Oslo med bil eller offentlig transport, og en ny avdeling i Ski med tilsvarende kort avstand fra Oslo.

Utover å kunne tilby stor individuell karrieretilpasning, frihet og ansvar er vi en del av MOE gruppen og kan trekke på stor kapasitet og spesialkompetanser frem til vi selv får disse hos oss i Norge. I tillegg til MOE Rådgivende Ingeniører i Norge består MOE gruppen av 6 danske avdelinger med over 600 medarbeidere og hovedkontor i København, samt et 120 manns stort kontor i Manila som både prosjekterer i egen region, men også leverer outsourcingytelser til oss.

Vår organisasjon er ganske flat, for selv om vi har forskjellige roller arbeider vi med samme mål – spennende prosjekter og en sunn forretning. Stemningen på kontoret er preget av godt sosialt samhold. Vi kan tilby egen kantine med varm og kald mat, fult utrustet treningsrom, en årlig studietur med resten av konsernet til for eksempel Barcelona, Milano eller Istanbul, fester, vinlotteri, felles trening og ekskursjoner med faglig eller sosialt innhold. Via MOE akademi kan vi tilby intern og ekstern videreutdannelse med fokus på faglighet, prosjektstyring og ledelse. Der fag om både forhandlingsteknikk, kommunikasjon, prosjektstyring og BIM inngår.

I både Norge og Danmark har vi en tett dialog med førende arkitekter og er flinke til å vinne signaturprosjekter som Livsvitenskapsbygget, Norges Idrettshøgskole, Ekebergparken, Arena Ulstein, Den Blå Planet i København og det er mange flere prosjekter på vei inn i MOE.

Nedenfor finner du stillingsannonsene med noen aktuelle ansettelsesbehov. Sitter du og tenker at profilen din ikke passer 100% oppfordrer vi deg likevel til å ta kontakt. Som sagt er en av våre styrker at vi bygger fundament for fremtidens multifaglige MOE Norge, og derfor har vi mulighet for å bygge videre på det du er best til selv om det ikke matcher annonsene nedenfor.

 

 

Elektroingeniør

Vi søker en engasjert og initiativrik medarbeider til prosjekteringsoppdrag.

 

ERFAREN SIVILINGENIØR ELEKTRO

Vi søker en engasjert og initiativrik prosjektleder, som vil bidra til å videreutvikle den gode faglige kompetansen i avdelingen.

  TEKNISK BYGGELEDER

For å styrke vår posisjon innenfor byggeledelse og byggherrerådgivning på østlands-område, søker vi nå etter en byggeleder med erfaring fra elektro eller VVS.

 

VVS-INGENIØR

Vi søker en selvstendig medarbeider og tilbyr et utviklende faglig miljø i en solid teknisk avdeling.

 

VEGPLANLEGGER

Vi søker en engasjert og initiativrik vegplanlegger som kan bidra i utviklingen av samferdselsavdelingen.

I tillegg søker vi også andre typer rådgivende ingeniører:

 


Kontakt


Kontakt

 
Sune Wendelbo
Direktør 
+47 9073 1073
swe@moe-as.no

Uoppfordret søknad

Du er alltid velkommen til å sende en uoppfordret søknad til MOE.
Send din søknad til Sune Wendelboe
- se kontaktinformasjon.